Kvinder til at skyde skylden på grund af manglende kvindelige ledere

Mange håbefulde kvindelige direktører, virksomhedsledere og andre fagfolk glemmer ofte, at de virkelig har 2 jobs – først er at gøre, hvad de får betalt for (og gøre det bedre end mænd). Den anden er at proaktivt styre deres karriereforløb og gøre, hvad der kræves for at sikre deres opadgående mobilitet er ikke afhængig af andre – især dem, der notorisk abonnerer på de “Gamle drenge Club” mentalitet, som måske eller måske ikke virke i hendes bedste interesse.
Det er chokerende og ærligt talt uacceptabelt, at mindre end 4 procent af USAs største virksomheder har kvinder i de mest højtstående administrationsroller. Dette er tydeligvis ikke repræsentativ for en kvindes evne eller vilje til at føre, men snarere er reflekterende af kolde hårde kendsgerning, at køn bias eksisterer stadig i 21 arbejdspladsen. Denne statistik viser også, at for mange talentfulde, intelligent og fortjener kvinder simpelthen ikke strategize eller udføre, effektive måder de kan blive set, hørt, respekteret og til gengæld fremmet på arbejdspladsen.
Gennem mine mange år som en corporate udøvende, har jeg hyret, fremmes, fyret og afskediget bogstaveligt talt tusindvis af kvinder og mænd, og i min aktuelle egenskab af en business coach jeg Rådets mange håbefulde kvinder om, hvordan man med held nå deres forretningsmæssige mål. Alt dette har givet mig stor indsigt på et par specifikke måder erhvervsaktive kvinder kan bedre styre deres succes sti.
For én nødt kvinder ledere til at forstå “cirkel af succes”, at de skal bruge tid på at hjælpe deres chef ser godt ud på enhver lejlighed. Når chefen forstår, at nogen er villig og i stand til at hjælpe hende/ham lykkes, vil de få mere tid, opmærksomhed og ressourcer at lette maksimal produktivitet.
Kvinder skal også acceptere, at kønsstereotype forbliver en barske realitet selv i dagens såkaldte politisk korrekte arbejdspladsen. Den legendariske “gamle drenges klub” stadig ringe sandt i dag, som mange af vores nation’s mandlige ledere ind på arbejdspladsen med lidt erfaring interagere med kvinder end mødre, søstre og veninder. Derfor, en kvinde kan ubevidst komme indpasses i en af disse roller af mænd i hele arbejdspladsen og bør være opmærksom på denne mulighed, så hvis det skønnes nødvendigt, de kan kompensere i overensstemmelse hermed
Kvinder vil også drage fordel af taler mere selvsikkert, da hvordan en kvinde lyder påvirker hvordan hun opfattes. , Kvindelige fagfolk skal være specielt opmærksom på hvordan deres stemmer bærer under møder med andre, i store værelser, eller i værelser med omgivende støj spørgsmål, lest hendes kommentar ikke samle opmærksomheden, og måske reaktionen, det fortjener. Derudover mange kvinder har tendens til at sige deres meninger, indvendinger eller forslag som et spørgsmål i modsætning til bekræftende og selvsikkert gør deres punkt som en sætning. I forbindelse med arbejde, skal kvinder kommandoen ordet lest deres gode ideer falde af i svinget.
For kvinder betaler “tilstedeværelse”. Fordi mange chefer stadig knytte ens udseende, opførsel og taler evne med deres generelle evne, dette er fortsat en enorm udfordring for de kvinder, der har fysiske eller andre stereotyp-baserede attributter, der er vanskelige, hvis ikke umuligt at ændre, såsom højde, vægt, blonde hårfarve eller blot en højfrekvent stemme. Denne subjektivitet er endnu værre for kvinder, som samfundet er generelt bedre i stand til at acceptere mænd med hvad er anset for at være mangler mere end kvinder. Uanset disse barrierer, skal kvinder betingelse selv at gå med god kropsholdning, tale og gestus i en sikker og autoritativ måde og bære påklædning, der tilfører hendes succes.
At virkelig skiller sig ud fra de andre og få alle vigtige fremme, bør kvinder tempo deres chef ved at sikre de er på kontoret, når chefen er på kontoret. Lad chef ved, at hun deler den samme arbejdsmoral. Rigtige, forkerte eller ligegyldige, disse er nye regler for tidsstyring. Kort sagt, hvis din chef er på arbejde, skulle hun være så godt. Selv i denne dag i alder af såkaldte ligestilling, skal kvinder udnytte alle muligheder for at adskille sig på arbejdspladsen.
Og endelig, kvinder virkelig nødt til at intensivere selvstændige forfremmelse. Det er vigtigt, at dem, der er i stand til at drage en kvindes karriere på nogen måde ved hvem hun er og hvad hun har opnået. Succesfulde erhvervsfolk forstår betydningen af at lade andre vide om deres succeser, og gå om det på den rigtige måde. Hvis det gøres ordentligt, vil det ikke skal opfattes som pralende eller indbildskhed. Kvinder bør stop ydmygt venter på at få bemærket mens de knokler væk på opgaven ved hånden, men snarere udvikle dygtighed af sådan strategisk taler om hendes præstationer på arbejdspladsen.

8 Comments on “Kvinder til at skyde skylden på grund af manglende kvindelige ledere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.