Kredit rapport og korrektion teknikker

De tre store kredit-bureauer, Experian, Equifax og Trans Union er ens og har en “Credit Score”, som er oprettet fra kredit rapportdata forelægges Dem om dig. Deres betænkning indeholder hvor du bor, din bill-betalende vaner, og oplysninger om konkurs og anholdelse. De oplysninger, der er udarbejdet af dem bruges til at afgøre, om du ville være en god lÃ¥ntager. Det kan ogsÃ¥ bruges af en virksomhed til at beslutte, om du ville være en god medarbejder.
Kredit rapport reparation indebærer teknikker til at fjerne negative kredit poster fra din kredit rapport. Disse er de nøjagtige samme metoder kredit score reparation klinikker og advokater kan opkræve op til $3.500 til at udføre. Det er også muligt at snyde kreditorer, der er til skade dit kredit score.
1. mange gange bidragsberettigede kontrollerer ikke igen i tid eller kredit-bureauet er optaget og kan ikke håndtere din tvist korrekt. Denne kredit record skal derefter blive slettet fra din kredit rapport.
2. enhver negativ kredit record på din kredit rapport kan være ødelagt af du til enhver tid. Kredit-bureauet skal idet og hvis denne vare ikke kan bekræftes inden for en rimelig tid, at kredit record skal fjernes fra filen kredit (kredit rapport).
3. udfordret kredit record når udfordret kan slettes ved en fejltagelse.
4. kredit-bureauet skal bevise hver kredit record på din kredit rapport. Hvis dette ikke er muligt, skal det være ramt fra kredit rapport. Så, hvis kredit-bureauet ikke kan kontrollere kredit record når undersøgt, det skal fjernes fra din kredit-fil (kredit rapport) selv om det er sandt.
5. det er muligt, at en meget gammel kredit poster ikke kan verificeres, fordi poster kan ikke længere eksisterer efter 1 eller 2 år på kredit rapport.
Din kredit score er vigtig for at opnå kredit. Din kredit score er vigtigt at vide, om du har brug for et nyt kreditkort, en auto-lån, eller et realkreditlån. Långivere bruge din kredit score til at afgøre, om du er en god kreditrisiko. Hvis du har en høj kredit score, er du mere tilbøjelige til at opnå de bedste priser.
For at opnå den fremragende kredit rapport service, korrekte dit kredit, få gratis online kredit rapport, gøre din kredit Score højere eller undgå at blive et offer for identitetstyveri besøg Legalhelper.ws ().

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.