JTL gør en Indsats for At Holde Medarbejdere Og Elever Sikker |

jeg har mistet optælling af antallet af gange, jeg har hørt en stylist spørge deres kunde “hvad er det, vi gør i dag?”, “det samme som sidste gang?” eller “Det sædvanlige?”. Din lokale el i Caddens vil hjælpe dig med at ændre eller udskifte ledninger system og sikre, at tingene er tilbage til normal. Du ved ikke, hvornår service af en elektrisk ledningsføring eller enhed bliver tabt. Ikke alene betyder dette at se rodet, men det betyder også, at stylist kan ikke vænne sig til en bestemt vifte af produkter (som, forskning fortæller mig, er utrolig irriterende for dem), og derfor er ude af stand til at anbefale produkter til brug i hjemmet resulterer i tab af detail muligheder.

Det er bare, at de flasker, som de bruger, er en bedre størrelse osv. Sikker på, der forsøger du at overbevise mig eller dig? Det er også ophører aldrig med at forbløffe mig, at selv om saloner (tilsyneladende) mener, at det er OK at gøre dette, vil de få deres medarbejdere til at hælde BILLIGE ting ind i det tomme flasker af et godt brand, de engang købte, da det var på tilbud. Spørg din leverandør for at få et sæt rabat på din ordre, så uanset om du bestiller 1 flaske brintoverilte eller 10 flasker du vil vide prisen, du betaler, eletrikere vil være den samme. FÅ ET SÆT RABAT.

Ved konstant at ændre din klient ‘ s klip og farve, nogle gange dramatisk nogle gange subtilt, din klient vil aldrig kede af deres hår, vil du aldrig blive træt af dit job, og du VIL tjene flere penge via tjenester og anbefalinger. KVALITET blegemiddel (når den bruges sammen med den anbefalede brintoverilte) er designet til at mindske hævelse og sagsbehandlingstider. Så det er med KVALITET shampoo/balsam. Troede ikke. Der er også den mest indlysende grund til IKKE at bruge BILLIGE shampoo/balsam. Det kan koste mindre per pumpe, men, hvis dine piger bruger 5,6,7 pumper per klient, ikke kun er det IKKE omkostningseffektivt, men du er bogstaveligt talt hælde bestanden ned i afløbet.

KØB BILLIGE STYLING PRODUKTER (ELLER HVAD der ER PÅ TILBUD) at Købe, hvad der er på tilbud, kan synes som en god idé på det tidspunkt, men hvad du faktisk ende op med, er en salon, der ligner det kan ikke beslutte, hvad vifte at bruge, så det er ved hjælp af en smule af det hele, hvilket resulterer i et virvar af produkter over hele gulvet. Du har også den fordel af høj KVALITET mærke, at hvis en kunde kan lide det, de har mulighed for at købe det til brug i hjemmet. KØB BILLIGE TE/KAFFE/SMÅKAGER “BARE DENNE ENE GANG”. Medmindre din klient er naturligvis kunstneriske/eventyrlystne/let keder de vil ikke have nogen idé om, hvilke muligheder de har med deres hår, så for at undgå at føle dumme, de vil sige, “bare for en trim”, “det samme som sidste gang” eller “de sædvanlige”.

Dette vil mere end dække de ekstra £1 pr hoved plus et par andre omkostninger på samme tid. Ikke blot vil dette dække £5-10 kr ekstra per dag, men vil også øge indtægter på lang sigt. Arbejdet vil ske på stedet og rydde op vil også være gjort af disse fagfolk. Med fagfolk ved din side, kan du blive forsikret om, at dine apparater vil leve længe og vil holde din ejendom og kære sikkert hele vejen igennem. Det er monsun, vinter, eller endda scorching sommer, du har brug for en taske til at holde dit værktøjer sikkert fra rust, der er modtagelige for brud på grund af kulde, eller endda fra smeltning af plast håndtag i ekstrem varme.