HYIP skærme – hvordan de fungerer og kan du stole på dem?

HYIP eller High Yield Investment Programs giver dig mulighed at tjene en betydelig daglige eller månedlige renter af din investering. Det kan være noget fra 5% månedligt og endda utroligt 50% dagligt. Risikoen er meget høj, og du har brug for altid at kende de mest up to date oplysninger at træffe den rigtige beslutning. Ved at investere i HYIPs risikerer du dine penge hver dag, fordi du har ingen garanti for at dine penge er sikker og i virkeligheden er det ikke.
Der er flere kilder til oplysninger om HYIP programmer, selvom ingen af dem er helt pålidelig, du skal bruge dem alle og ved, hvordan at finde de nødvendige oplysninger om hver visse program. Uden de rigtige oplysninger kan det være meget sværere at være en succesfuld investor.
En af de vigtigste kilder til HYIP information er HYIP monitorer. HYIP skærme liste alle HYIP sites og give nogle grundlæggende oplysninger om programmet, som da den blev startet, hvordan gør det krav at få den nødvendige profit og hvad er renter og gebyrer, men også den vigtigste information – hvis programmet betaler eller ej. Nogle programmer fortsætte driften, selv efter de har færdig til at betale deres medlemmer og mens erfarne investor altid kan finde ud af nemt hvis programmet stadig betaler eller ej, kan newbie investorer undertiden tabe penge på sådanne programmer.
Alle HYIP skærme arbejde i en meget enkel måde, de bare overvåge alle HYIP programmer og også sortere dem efter udbetalinger, alder og deres præferencer. Masser af HYIP skærme også give folk til at stemme for programmerne. Mens dette er en stor funktion, nogle af stemmerne kan nemt smedede af program-ejerne selv, men stadig et flertal af stemmerne er som regel lavet af virkelige personer, som var glad efter fik de betalt. Også være mere opmærksomme for de dårlige stemmer.
Gode programmer er aldrig markeret med “ikke betalt”, så hvis nogen HYIP monitor hævder, at programmet ikke betaler, holde sig væk fra den. Men selvom programmet betaler nu, det kan stoppe betalende snart og vende tilbage til en fidus. Du kan finde flere oplysninger om et program før man overvejer en investering.
Der er nu hundredvis af forskellige HYIP skærme og de fleste af dem en liste over hundredvis af HYIPs, konkurrencen er meget høj, selv om Goldpoll er en af de største HYIP protals. Andre gode HYIP monitor er HYIPs analyse, hvor du kan tjekke en gennemsnitlige levetid på nogen HYIP program og anslå, hvor lang tid vil en visse HYIP sidst.
HYIP skærme tjene fra den rente, der betales af HYIPs, men også danne indbringelsen provisioner genereret af deres besøgende, der beslutter at investere i programmet. Også bør alle HYIP ejer normalt betale omkring $20-$50 at få hans HYIP, anført. Disse penge er investeret aftewards i programmet.
HYIP skærme er fantastisk til at kontrollere programmet og se om det kan betale sig, men de for det meste liste programmer betaler højt returnerer, som over 10% dagligt og disse HYIP normalt ikke vare længe, så en masse mennesker får snydt ved at tro, at programmet er i stand til at generere denne form for inter EST for en lang periode.
Brug HYIP skærme til at finde nye programmer, men også bruge HYIP fora og læse HYIP artikler at uddanne dig selv mere og at være en mere vellykket investor. GoldenTalk er en god HYIP forum, kan du finde masser af nyttige oplysninger der. Også læse artikler og anmeldelser offentliggjort på HYIP bedste.

One Comment on “HYIP skærme – hvordan de fungerer og kan du stole på dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.